Qui som

La Fundació Ferrer Sustainability és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu transformar vides i treballar per una societat més equitativa i justa a través de la cohesió social i la preservació del medi ambient.
Duem a terme la nostra tasca a través de dos grans projectes: Ferrer for Food i Green for Good, mitjançant els quals busquem generar el major impacte en benefici de les persones i del planeta.

El nostre projecte Ferrer for Food

Projecte de cuina social amb un fort compromís ecològic.

Saber-nes més >

El nostre projecte Green for Good.

Projecte d´horticultura urbana social a través del qual fomentem l’agroecologia.

Saber-nes més >

L’impulsor de la Fundació Ferrer Sustainability és la companyia farmacèutica Ferrer

L’impulsor de la Fundació Ferrer Sustainability és la companyia farmacèutica Ferrer, la qual porta anys transformant-se per crear una nova manera de fer negocis i d’estar al món, orientada a construir una economia més inclusiva i sostenible.

Treballadores de la Fundacio Ferrer
Resultat d’aquesta voluntat, el 2022 l’empresa va aconseguir ser el primer laboratori farmacèutic espanyol en obtenir la certificació B Corp al complir amb els més alts estàndards d’acció i exercici social i ambiental, transparència i responsabilitat empresarial, en tots els territoris en què la companyia té presència directa.
En aquest sentit, per a Ferrer el negoci farmacèutic no és un fi en si mateix, sinó un mitjà per promoure canvis socials, i la Fundació Ferrer Sustainability és, amb aquesta mateixa filosofia, una eina a través de la qual revertir a la societat els beneficis derivats de la seva tasca corporativa, destinant un 50% dels seus beneficis nets a projectes socials, culturals i mediambientals.