Con abastim la cuina?

Amb hortalisses del nostre propi hort, on practiquem l’agricultura regenerativa, el que ens permet produir aliments d’una manera neta, respectuosa, ecològica i sostenible.

Banc dels Aliments

També a través de donacions, gràcies a la col·laboració amb la Fundació Banc d’Aliments (Barcelona).

Des que al 2020 iniciéssim el nostre primer projecte, la cuina social Ferrer for Food, ha estat summament important poder comptar amb la seva ajuda, un suport indiscutible i fonamental per poder dur a terme la nostra tasca social. Alineats en la lluita contra el malbaratament alimentari i la pobresa alimentària, poder comptar amb un col·laborador tan compromès i amb una trajectòria tan sòlida ens dona la confiança i seguretat de poder donar resposta a una necessitat que, encara que desitjaríem que no existís, és real i es veu agreujada cada vegada més.

Actualment, estem adherits a quatre dels seus set programes de donacions: el SERMA (fruites i hortalisses de retirada de mercat), el de Foodback (fruites i hortalisses excedentàries aportades per Mercabarna), Aliments del FEAD (Fons d’Ajuda Europea per les Persones Més Desfavorides), i el programa de producte sec.

Per altra banda, també treballem amb agricultors i productors locals. D’aquesta manera, reduïm l’impacte ambiental i estimulem l’economia circular i de proximitat.