Els nostres projectes

Actualment són dos els projectes a través dels quals treballem per generar un canvi real i efectiu.

El projecte Ferrer For FoodFerrer for Food

La nostra cuina social ubicada a Vilassar de Dalt, on actualment elaborem de mitja 4.200 àpats diaris nutricionalment complets i de màxima qualitat, els quals entreguem a més de 50 entitats socials del Barcelonès i el Maresme que atenen i acompanyen a persones en situació de vulnerabilitat.

Treballador de la cuina social a Vilassar de Mar.

Tot i que desitjaríem que la nostra tasca no fos necessària, estem molt orgullosos de poder dir que hem complert amb l’objectiu que ens vam marcar quan vam iniciar aquest camí: oferir 1 milió d’àpats a l’any.

Zones d’horticultura del projecte Green For Good

El nostre objectiu és reverdir i fer productives 10 hectàrees de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, posant el focus en el més important: el poder transformador dels horts a la vida de les persones que els cultiven i de les persones beneficiàries dels aliments que s’obtenen.

El projecte green fro good Green for Good

Green for Good és un projecte d’horticultura urbana social amb l’objectiu de transformar Barcelona i les ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, impulsant un model de ciutat més verda, inclusiva, sostenible i agroregenerativa, a través de la instal·lació d’horts socials urbans i periurbans gestionats per col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Estudis i investigacions

Anem de la mà de la ciència i la investigació i treballem per exposar i aportar llum a qüestions dins la nostra àrea de coneixement, com fem a través dels estudis MITOS i RegenSòl, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona i un prestigiós equip d’investigadors.